{Woensdag – Week 8} Hy Wil Ons Lof Hê…

{Woensdag – Week 8} Hy Wil Ons Lof Hê…

deur Joy Forney | Aug 4, 2015 | Psalm 119 |

Die lof sal oor my lippe stroom, want U leer my u voorskrifte. Ek sal u woord besing, want al u gebooie is regverdig. Help my tog altyd, want ek stel u bevele eerste. Psalms 119:171-173

“Waar die hart van vol is, loop die mond van oor.” Lukas 6:45

Wat is in ons harte vandag? Vloei lof van jou hart tot na jou mond? Indien nie, hoekom?

Vir jare en jare en jare, was ek goed om te doen. Doen, spesifiek vir God. O ja, ek het hom liefgehad - ek het regtig - en ek was dankbaar vir Sy genade. Ek het grootgeword om te sing dat Jesus my liefhet dit het ek geweet, ek het geweet dat die Bybel my so vertel het. Maar dit het nie deur gedring na my hart toe nie. Ek het dit regtig nie gekry nie. En so, het die doen die plek geneem van die vloei van lof vanuit my hart en op my lippe.

Daar was geen lof, want daar was nie diep begrip, of toelating, van God se wette nie.

"Die evangelie sê jy is meer sondig en gebrekkig as wat jy ooit gedink het , maar meer aanvaarbaar en gelief as wat jy gewaag het om te hoop. " -Tim Keller

Dit was nie totdat ek regtig diep op 'n hart vlak verstaan het net hoe sondig en gebrekkige Ek regtig was dat ek verstaan het ​​wat Dawid sê in ons verse vandag. Wanneer jy werklik kyk na God se wette, die gebooie, en jouself meet kan jy nie help nie, maar om te besef hoe sleg dit is nie {Almal het gesondig, en het nie deel aan die heerlikheid van God nie. Romeine 3:23}. Hoe sleg is jy.

En dan….

VERGEWE. AANVAAR. GELIEF.

Dit is wat ons op ons knieë bring in aanbidding van die Almagtige God. Vir WIE Hy is en wat Hy vir ons gedoen het. Dit is wanneer die oorloop van ons harte lof spreek.

En dit is wat God van ons begeer. Hy wil ons liefde hê. Ons lof.

Ek nooi jou uit om met Hom vandag in die stilte te sit. Soek jou hart en vra Hom om vir jou begrip van jou sonde te bring en dan van Sy aanvaarding. En laat daardie lof en dankbaarheid uit jou hart borrel en op jou lippe.

Kom ons praat : Was jy al daar? Waar jy was goed in die werk vir Hom, maar Hom nie geprys nie? Is jy nou daar? Ek wil van julle hoor hierin die kommentaar!

Met Liefde Van Uganda,


Ooo vriende, ons is so opgewonde om aan te kondig dat ons VOLGENDE sessie 'n 6- week studie in die boek van Galasiërs sal wees! Ons nooi u uit om by ons aan te sluit soos ons grawe in hierdie wonderlike boek wat op 7 Septemer begin! Ook, bly ingeskakel vir meer opwindende inligting in die komende weke wat bekend gemaak sal word. Ons kan nie wag om alles wat God doen agter die skerms by "Love God Greatly" met jou te deel nie!

Meer gedetailleerde inligting kom binnekort, maar vir nou merk jou kalenders, versprei die woord, en nooi persoonlik die vroue in jou lewe om ons aan te sluit vir ons studie in Galasiërs: Vryheid om te groei in Christus...Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verwante Bybelstudie

KRY BLOG-UPDATES

Mees onlangse