{Vrydag – Week 6} Sy Geregtigheid is vir Ewig..

{Vrydag – Week 6} Sy Geregtigheid is         vir Ewig…

deur Joy Forney | Jul 23, 2015 | LGG Bybelstudies, Love God Greatly, Psalms 119 |

Ek het 'n paar dae vroeër hierdie week 'n klein jammer partytjie vir myself gehou. Ja, ek weet wat jy dink. Ek is nie meer onder tien jaar oud nie, en dit is nie gepaste gedrag vir 'n volwasse vrou, laat staan ​​'n sendeling. Maar daar is dit

Die storie is dit: Ek is genooi na 'n prettige byeenkoms van vroue wat verlede week ontmoet in die Verenigde State, maar ek lewe in Uganda, en kon ek dit nie maak nie. Om die foto's te sien van almal wat beygewoon het en gewens ek kon daar wees ... wel, toe hou ek jammer partytjie vir myself. Ek het toe begin dink oor my suster wat haar baba sou hê in die volgende paar weke. Dit is haar vierde, en ek was nog nie self by een van die geboortes nie. Sug. En moenie vergeet nie, natuurlik, sal ons weer uit mis op nog 'n "Thanksgiving" en Kersfees saam met familie hierdie jaar ( ja, ek is bewus dit nou eers Julie is, maar jammer partytjies word nie beperk deur die kalender nie).

En omdat ellende geselskap lief het, het ek 'n klein brokkie op Facebook geskryf oor hoe hartseer ek was oor al hierdie dinge, en sodoende was die jammer partytjie nie net in my kop en hart nie, maar in die wêreld .

En een kommentaar op die pos het my regtig terug gebring na die werklikheid. Randy Alcorn, skrywer van die boek Heaven, het dit op my jammer partytjie pos, geskryf:

"Jy klink soos Paulus:" Onthou julle trane, ek verlang om julle te sien sodat ek vol vreugde kan wees" (2 Tim 4:21). Jy is in goeie geselskap vermiste geliefdes! Die groot reünie wag, almal saam met die Here :

“daarna sal ons wat nog lewe, saam met hulle op die wolke weggevoer word, die lug in, die Here tegemoet. En so sal ons altyd by die Here wees. Troos mekaar dan met hierdie woorde.” 1 Thes 4:17-18

Dankie vir die aansluit by Paulus in die totstandkoming van die evangelie aan die nasies namens ons. Sommige beloning kom nou, baie sal later kom . Intussen voel Hy jou pyn. "

Ag ja , soete perspektief

Dit het my terug gebring na die waarheid wat my hart nodig gehad het om te hoor en my te herinner aan twee dinge:

1. Ons memoriseer verse vir hierdie week:

Dit. Sy geregtigheid is vir EWIG. Vir ewig. Die deel wat ek erg ontbreek het in my selfopgelegde hartseer. Sy geregtigheid is werklik vir ewig, en ons sal vir ewig saam met Hom wees. Wat 'n belofte!

En Sy wet is WAAR . Sy woorde is die woorde van 'n heer, en hulle is waar. Ek kan vashou aan Sy Woord, Sy beloftes, sy getrouheid wanneer ek eensaam, en hartseer voel.

2. Hy het ons vir mekaar gegee om ons te herinner van hierdie gegewe

Dit is duidelik dat ek Randy en ander nodig het om my terug te bring na die waarheid, en dit is hoekom ek so baie lief is vir hierdie gemeenskap hier by "Love God Greatly". Ons is hier om mekaar in ons stap saam met die Here aan te moedig. Ons is hier om mekaar aan te spoor, en om mekaar van Sy geregtigheid en Sy Woord te herinner .

So, dankie jy.

Dankie vir dat u my gemeenskap is; dat u saam met my hierdie pad stap. Kom ons verbind om mekaar op te tel wanneer ons struikel en val, en mekaar terug na die Ewige en Waarheid.

Laat ons voortgaan om mekaar aan te moedig in die kommentaar. Deel jou stryd en vind iemand anders om te herinner aan beide ewig en waarheid !!

Met Liefde van Uganda,


 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verwante Bybelstudie

KRY BLOG-UPDATES

Mees onlangse