Hy Gee My Nuwe Krag

Deur WhitneyD | Desember 20, 2017 | Sy Naam Is |

Die Here is my herder, ek kom niks kort nie. Hy laat my rus in groen weivelde. Hy bring my by waters waar daar vrede is. Hy gee my nuwe krag. Hy lei my op die regte paaie tot die eer van sy Naam. Psalm 23:1-3

 

As ek op een plek bly of as ek alleen reis en nie God se opdragte volg nie, sal my pogings om myself te onderhou nooit genoeg wees nie. As ek wil hê wat ek wil hê, sal ek kry wat ek kry. As ek egter wil hê wat God wil hê, sal ek kry wat ek nie eens in my beste drome kan droom nie.

Ons moet nie eise aan God stel om ons alles te gee wat ons nou wil hê nie, en dus verbeur wat Hy later vir ons wil hê. Ons moet die Herder met vandag vertrou, sodat Hy ons kan lei na môre. God sal ons in groen weivelde neerlê en Hy sal ons langs stil waters lei. Sy voorsiening sal ons lewe gee. Maar Hy sal nie die gras of die strome vir ons na ons monde toe bring nie. Ons moet in Hom glo en dit uit Sy oorvloedige hande neem. Hy sal voortgaan om ons elke dag te vernuwe as ons Hom volg.

Liewe Here, neem asseblief ons geloof in U as ons Herder en verander dit in groen weivelde waar ons honger en stil waters waar ons dors. Laat ons deur U gevul word en in U vervul word! En laat ons U al die glorie gee!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verwante Bybelstudie

KRY BLOG-UPDATES

Mees onlangse