By God Is Daar Altyd Hoop

By God Is Daar Altyd Hoop

Angela

U het talle benoude ervaringe oor my gebring, maar elke keer weer my lewe gered, my elke keer weer weggeruk uit die mag van die dood. Herstel my tog in my eer, gee tog uitkoms! – Psalms 71:20-21

Hoop. Ek lees vandag se Skrif en my hele hart word gevul met hoop. God sê vir Israel dat sodra sy die ongemak van haar onheil gevoel het, sal sy weer na die stem van God luister, en Hy sal hulle weer terug lok na Homself. By God is daar altyd hoop.

Uit die dieptes van die aarde sal U my weer oprig. As ek terugkyk, kan ek ‘n miljoen probleme en rampe sien waarheen my eie sonde my gelei het. Ek was op die laagste punte in my lewe, in die dieptes van wanhoop en sonde en tog het God my nooit verlaat nie. Hy was altyd aan my sy, terwyl Hy geduldig gewag het vir my om my te bekeer en terug te draai na sy liefdevolle arms.

Daar mag tye wees wanneer jy voel dat jy alleen is, dat jy verlore is, dat niemand vir jou omgee nie. Selfs wanneer ons eie sonde ons na die dieptes van die aarde lei, bring God ons keer op keer terug. God sal ons harte vertroos elke liewe keer wanneer ons terugdraai na Hom toe.

Liewe Vader, dankie vir die hoop wat ons in U het. Dankie dat U nie moed opgee om my te red uit die dieptes van my sonde nie. U is ‘n goeie Vader vir my. Amen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verwante Bybelstudie

KRY BLOG-UPDATES

Mees onlangse